Sipping Coffee by The River (read : daydreaming!)

Almost 1 PM, just another lazy day in Siem Reap…back here after almost a year and back again to write what ever in my mind after a while!

Frankly, I have no idea to write, perhaps I’m just gonna mumbling here…haha well shall we just begin from the fact that this is December? The last month of the year, indeed!

Here comes December 2018, last month of the year, yet of course I just have to finish up the leftover on my work plan this year…so here I am now in Siem Reap…trying to finish up what is left, and ending with much work to do for next year tho…but I am glad that I can visit again this “hometown”

Gila ya setahun itu lewat udah kayak apaan tau, cringgg udah December lagi…no regrets sih biasanya…I guess towards end of the year I have made few things tho, a bold moved to invest in Jogja, remaking my “mati suri” label, reproducing Maison Mono…ok ok lumayan lah ya…walau rasa nya atau emang gak maksimal pergerakan nya…lambattt banget!

Dan yasss I went to visit London!!!

Soal cinta? Masih sama…masih gitu, masig entah, masih buram, masih belum moving on…oh my…bicara soal hati itu berat…apalagi klo hati nya penuhhh banget sama melodi memory hahhaha…

Cinta oh Cinta…entah kemana itu yang namanya cinta…hidup enggan mati tak mau (amit amit sih kalo mati mah) ngomongin ini mah gak ada abisnya karena ya emang ga ada kemajuan aja sih hahaha gituuu aja…bangke emang hahaha yah moga 2019 mah cerah secerah bisnis bisnis nya lah!

One more night, then I will be home…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s